Γιορτές , ΕκδηλώσειςΚαρφιτσωμέναΚατηχητικά

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ- ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΑΞΕΩΝ

ΚλίμαξΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ

Το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018, Δ’ Νηστειών, στον ναό μας θα γίνουν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου, ο οποίος θα κηρύξει και τον θείο λόγο.
Ο Μητροπολίτης μας θα είναι ξανά κοντά μας και το απόγευμα της Δευτέρας 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 6 μ.μ., οπότε και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των προηγιασμένων δώρων, με την ευκαιρία της λήξης των συνάξεων της Σχολής Γονέων και του Φροντιστηρίου Στελεχών της Μητροπόλεώς μας. Ας συμμετάσχουμε στις λειτουργικές συνάξεις και στην χαρά της παρουσίας σ’ αυτές του επισκόπου και πνευματικού πατέρα όλων μας!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΑΞΕΩΝ

Η πρωινή κατηχητική σύναξη των μικρότερων παιδιών (προσχολικής, Α’, Β’και Γ’ Δημοτικού) δεν θα γίνει στον ναό μας, αλλά κατ’ ευθείαν στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Ακαδημίας 2) και μάλιστα στις 11 το πρωί, όπου μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα υπάρξει ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και κατηχητικής παρέας στα πλαίσια της Έκθεσης Βιβλίου της Ιεράς Μητροπόλεως. Μπορούν και τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού να συμμετέχουν.
Οι γονείς παρακαλούνται να φέρουν τα παιδιά κατ’ ευθείαν στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως.
Η απογευματινή σύναξη, 4-5.30 θα γίνει κανονικά για όσα παιδιά δεν θα μπορέσουν να πάνε το πρωί.
Κανονικά στις 5 το απόγευμα θα γίνει η σύναξη των παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου στην “Γωνιά” και ο Εσπερινός στην συνέχεια.

Tags

Related Articles

Back to top button

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας μας

Close
Close