Γιορτές , Εκδηλώσεις

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 20 & 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ6Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 20 & 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Το απόγευμα της παραμονής της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, και ώρα 6-8.15 μ.μ. θα γίνει στον ναό μας η ακολουθία του Εσπερινού και η ακολουθία του Όρθρου (κατά την κερκυραϊκή παράδοση), για να ψάλουμε στο δειλινό το “Χριστός γεννάται” !
Το πρωί της Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8-10.30 π.μ. θα τελεστούν οι εξής ακολουθίες: Μεσονυκτικό της Κυριακής, Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, Πρώτη και Τρίτη ώρα, Καταβασίες και Δοξολογία, Αρτοκλασία και ευλόγηση των σπερνών, Θεία Λειτουργία για την Κυριακή και την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.
Οι κατηχητικές δραστηριότητες του ναού μας θα γίνουν ως εξής:
Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021: 12 το μεσημέρι με 1.30 Κατηχητική σύναξη για τα παιδιά του Δημοτικού
3 το μεσημέρι-5 το απόγευμα στο Κανόνι, στα γήπεδα του Σφακιανάκη, μεσημεριανή εξόρμηση με ποδόσφαιρο, παιχνίδι και κέρασμα για τα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 11 με 12 το μεσημέρι στην ‘Γωνιά” λειτουργία μετά την λειτουργία, δηλαδή Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ με συζήτηση πάνω στο νόημα της ημέρας, κέρασμα και ευκαιρία επικοινωνίας.
Σε όλες τις ακολουθίες και δραστηριότητες τηρούμε τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
Tags

Related Articles

Back to top button

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας μας

Close
Close