Γιορτές , ΕκδηλώσειςΚαρφιτσωμένα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΑνάστασηΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Ο Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Κέρκυρας θα είναι ανοιχτός για την ατομική προσευχή των πιστών σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ Αρ. Δ1α Γ.Π./ οικ.27807/ΦΕΚ2 Μαΐου 2020/1643 ως εξής:

  1. Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι και τα απογεύματα της Τετάρτης, της Παρασκευή και του Σαββάτου από τις 7 έως τις 8. Την Κυριακή το πρωί θα είναι ανοιχτός από τις 11 έως τις 12 το μεσημέρι.
  2. Στον ναό θα τελεστεί θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου 2020 και ώρα 8-10 π.μ., κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαΐου 2020 θα γίνει ο Εσπερινός 5-6 μ.μ. Η θεία λειτουργία της Κυριακής μεταδίδεται απ’ ευθείας διαδικτυακά από το κανάλι της ενορίας στο YouTube
  3. Ο ναός έχει εμβαδό συνολικά με τους γυναικωνίτες του 200 τετραγωνικά μέτρα. Μπορούν να βρίσκονται στον κυρίως χώρο του 15 άνθρωποι συνολικά και στους δύο γυναικωνίτες 5 άνθρωποι, συνολικά 20.
  4. Οι πιστοί εισέρχονται από την κάτω είσοδο, απολυμαίνουν τα χέρια τους, ανάβουν το κερί τους και παραμένουν σε απόσταση 1,5 μέτρου για την ατομική τους προσευχή. Η έξοδός τους γίνεται από την κεντρική πόρτα του ναού.
  5. Η χρήση μάσκας εντός του ναού συνιστάται, αλλά δεν είναι υποχρεωτική.

Αν κάποιος πιστός αισθανθεί αδιαθεσία μπορεί να φιλοξενηθεί στον ανοιχτό και αεριζόμενο χώρο δίπλα στο εξωτερικό κλιμακοστάσιο, το οποίο είναι εκτός του χώρου του κυρίως ναού.

Tags

Related Articles

Back to top button

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας μας

Close
Close