Αξίζει να διαβάσειςΣκέψεις, και προβληματισμοί

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!Στην μέση της Σαρακοστής ο Σταυρός του Κυρίου να μας υπενθυμίζει ότι στους σταυρούς της ζωής δεν είμαστε μόνοι μας! Είναι Εκείνος που απλώνει τα χέρια Του για να μας δώσει νόημα, είμαστε εμείς που συναντιόμαστε μαζί Του και με τους συνανθρώπους μας στην ενορία, στην κοινότητα, στην Εκκλησία!

Και παίρνουμε τα σταυρολούλουδα, τις βιολέτες μας για να δείχνουμε στον κόσμο ότι όπως τα λουλούδια είναι σημεία ότι ο Θεός μας έδωσε την ζωή κα μ’ αυτά μαζί, όπως εκείνα αναπνέουν και φιλτράρουν και τον δικό μας αέρα και την ίδια στιγμή ανεβαίνουν προς τα πάνω, έτσι κι εμείς, κρατώντας τα, δείχνουμε ότι αναγνωρίζουμε Ποιος μας δίνει ζωή και ανάσταση μέσω του Σταυρού του, ότι μπορούμε να γινόμαστε οι ανάσες και των άλλων, αρκεί να στρεφόμαστε προς τα πάνω, με αγάπη και εμπιστοσύνη προς το θέλημά Του!

Ας βαφτεί η καρδιά μας στο χρώμα του Αίματός Του, ας γίνει από πέτρινη σάρκινη χάρις στην αγάπη Του!
Καλό Πάσχα!
π. Θ.

Υ.Γ. Θερμά ευχαριστούμε τις κυρίες που ετοίμασαν τους δίσκους με τον Σταυρό και τα λουλούδια και όλους όσους διακόνησαν αυτήν την ξεχωριστή μέρα, όπως και όσους έκαναν τον ναό μας να μοιάζει μικρός για να τους χωρέσει!

Tags

Related Articles

Back to top button

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας μας

Close
Close